Saša Milivojev
July 8, 2022

Saša Milivojev: SLAĐANA MILOŠEVIĆ JE STVARALAC MUZIKE BUDUČNOSTI

Istorija svetske književnosti u Beogradu. Nezaboravno pesničko veče za dvoje: ALEKSANDRA SLAĐANA MILOŠEVIĆ i SAŠA MILIVOJEV.

SLAĐANA MILOŠEVIĆ I SAŠA MILIVOJEV

Slađana Milošević je stvaralac muzike i umetnosti budućnosti, genije, ispred svakog vremena, svojim delima lečiće rane ovog sveta i budućih generacija. Bljesak svetlosti na sceni, kraljica, a ne samo princeza. Uvek će nadilaziti fenomene publicističke aktuelnosti, jedina je prava jugoslovenska zvezda čiju muziku može da sluša ceo svet. Besmrtna svemirska duša, anđeo.

"VOJNIK" - Aleksandra Slađana Milošević

“VOJNIK” - jedna je od najboljih kompozicija autorke Aleksandre Slađane Milošević. Ne propustite: stavite slušalice i obavezno preslušajte do kraja. Takav genije više se ne rađa. Slađana kao kompozitor i inovator ulazi u sam vrh najvećih i najbitnijih autora u istoriji svetske muzike. Nekada su potrebne i stotine godina da se otkrije ko je zaista menjao svet. Pesme Slađane Milošević hitno moraju biti uključene u programe osnovnog, srednjoškolskog i fakultetskog obrazovanja u Srbiji. Zar mi Srbi moramo da se ogrešimo baš o svakog našeg velikana?!

SAŠA MILIVOJEV I SLAĐANA MILOŠEVIĆ

POSETITE WWW.SLADJANA.COM

SAŠA MILIVOJEV

萨沙•米利沃耶夫, Saşa Milivoyev, サーシャ・ミリヴォエフ, Sasha Milivoyev, साशा मिलीवोएव, Саша Миливойев, ساشا میلیوویف, Saša Milivojev, Σάσα Μιλιβόγιεφ, Sasa Milivojev, Sacha Milivoyév, Sascia Milivoev, Sasza Miliwojew, Sacha Milivoev, Sasha Milivojev, ሳሻ ሚሊቮዬቭ, Саша Миливоев, Саша Миливојев, ساشا ميليفويف

www.sasamilivojev.com