Saša Milivojev
July 7, 2022

SUZANA MANČIĆ I SAŠA MILIVOJEV, EKSKLUZIVNO 2021

Nakon više od 10 godina Suzana Mančić ponovo je u svojoj emisiji ugostila pesnika Sašu Milivojeva. Ekskluzivno, stigao iz Dubaija, Milivojev priča o putovanjima, prijateljima, poeziji, stvaralaštvu, novinarstvu, i o Žutoj kući.

Ne propustite “Suzanin izbor”!

SUZANA MANČIĆ I SAŠA MILIVOJEV

„Suzanin izbor“ je lifestyle Video Blog i TV emisija sa elementima informativnog, zabavnog i reality programa. Voditelj emisije i njeno zaštitno lice je poznata TV ličnost i spisateljica Suzana Mančić.

Kao osoba koja je kroz svoj dugogodišnji rad na TV-u i u medijima postigla da njeno ime samo po sebi predstavlja brend za više generacija u našoj zemlji i regionu, u TV emisiji „Suzanin izbor“ ona se bavi, na sasvim ličan način, prezentovanjem proizvoda i usluga koji čine jedan definisan visoki lifestyle moderne žene!

Kroz status domaće verzije poznatih svetskih opinion maker-a tj. osoba koje stvaraju i potvrđuju modne, potrošačke i kulturološke trendove, kakva je bila čuvena Joan Rivers i kakva je Oprah Winfrey, Suzana Mančić predstavlja, prezentuje, komentariše, kritikuje, preporučuje i prenosi svoje utiske o svim dostupnim proizvodima i uslugama u našoj zemlji i šire, koji su ili trebaju biti sastavni deo životnog stila urbane, komunikativne, obrazovane, negovane, poslovne, fizički i društveno aktivne žene sa istančanim ukusom i osećajem za praktično i lepo.

Aktuelni modni trendovi, umetnost, fizička kultura i rekreacija, zdrava i kvalitetna ishrana, kozmetički proizvodi i proizvodi za negu, restorani i kafei, mesta za odmor, proizvodi za domaćinstvo, za opremanje doma, automobili, proizvodi visoke tehnologije i drugi, predmet su preporuke, kritike, pohvale i analize kvaliteta i predmet su „Suzaninog izbora“, bilo da je taj izbor njen potpuno lični ili proizvod konsultacija i usaglašenog mišljenja sa mnogim gostima emisije, takođe poznatim javnim i medijskim ličnostima.

www.suzaninizbor.com

SUZANA MANČIĆ I SAŠA MILIVOJEV

SAŠA MILIVOJEV

萨沙•米利沃耶夫, Saşa Milivoyev, サーシャ・ミリヴォエフ, Sasha Milivoyev, साशा मिलीवोएव, Саша Миливойев, ساشا میلیوویف, Saša Milivojev, Σάσα Μιλιβόγιεφ, Sasa Milivojev, Sacha Milivoyév, Sascia Milivoev, Sasza Miliwojew, Sacha Milivoev, Sasha Milivojev, ሳሻ ሚሊቮዬቭ, Саша Миливоев, Саша Миливојев, ساشا ميليفويف

www.sasamilivojev.com